Over Marijke Hulzenga

Al van jongs af aan houd ik van wandelen in de natuur, het bezoeken van parken en kwekerijen en ben ik geïnteresseerd in alles wat groeit en bloeit. Mijn interesse in tuinontwerp groeide nadat ik een keer zelf een tuin had aangelegd die ontworpen was door iemand anders. Ik raakte geïnspireerd. Ik wilde mijn eigen ideeën terugzien in het ontwerp!

Na de opleiding Tuinarchitectuur begon ik in 2004 als tuinontwerper. Inmiddels zijn heel veel tuinen aangelegd naar ideeën van mijn hand. Ik kom nog regelmatig klanten tegen die hun tuin ruim 10 jaar geleden lieten aanleggen op basis van mijn tuinontwerp. Fijn om te horen dat zij er nog steeds blij mee zijn!

Mijn uitdaging

Elke keer is het weer zoeken naar de optimale mogelijkheden passend bij de architectuur van het bedrijfspand of de woning, de omgeving, de bedrijfscultuur en de persoonlijke wensen van de klant. Goed luisteren naar de wensen van u als klant, deze vertalen naar een uniek ontwerp en aanvullen met verrassende ideeën. Daarin ligt voor mij de grote uitdaging! Het is een mooi proces met als resultaat een tuin waar de klant én ikzelf blij van worden. Daar krijg ik energie van!