Tuinontwerp voor particulieren

De tuin: uw plek om tot rust te komen

De tuin is de plek waar u kunt afschakelen na een drukke dag, tot rust kunt komen en van groen en natuur geniet. Met fijne plekken om in de zon of juist in de schaduw te zitten. Met veel privacy of juist de mogelijkheid om optimaal van het uitzicht te genieten. Modern of romantisch. Strak of uitbundig. De ideale tuin is heel persoonlijk.

Tuinontwerp met beplantingsplan

Een tuinontwerp met beplantingsplan is de basis voor de uitvoering van uw persoonlijke tuin! Een tuin, ingericht naar uw eigen wensen en sfeer. Ik maak tuinontwerpen voor álle tuinen: groot of klein, landelijk of juist ‘stads’. Een tuin waar u nog jaren van kunt genieten. Een tuin waar u zich thuis voelt.

Aan de slag!

Met dit tuinontwerp en beplantingsplan kunt u direct aan de slag. U kunt de realisatie (deels) uitbesteden, maar u kunt de uitvoering ook zelf uitvoeren. Natuurlijk bent u vrij in de keuze van uw hovenier.

Begeleiding tuinrealisatie

U kunt mij desgewenst inschakelen voor de begeleiding van de realisatie van uw tuin. Dat betekent dat ik regelmatig op locatie ben, met de hovenier overleg en u op de hoogte houd van de ontwikkelingen. Een goede optie wanneer u zelf niet (altijd) aanwezig kunt zijn bij de uitvoering!