Tuinen die sfeer ademen

Een tuin wordt in de loop der jaren steeds mooier. De basislijnen van een goed doordacht plan voor een tuin blijven jaren lang sterk! Een tuin moet ‘spannend’ zijn, uitnodigen om er in te lopen, te verblijven, te ontspannen. Een tuin moet daarnaast tijdloos zijn. Een tuin mag nooit gaan vervelen, een tuin groeit met je mee.

tuinelementen

Groene elementen

Of het nu gaat om een besloten stadstuin of een tuin bij een recreatiewoning of bedrijf; overal zoek ik naar de juiste balans in groene verhoudingen. Een mooie tuin bestaat voor een groot deel uit groene elementen zoals gazon, beplanting en bomen. Met diversiteit in de hoogte van beplanting. Met afwisselend beschutte plekken en plaatsen waar een open en vrij uitzicht domineert.

Wisselende beplanting

Aan de tuin moet je kunnen zien welk seizoen het is! Dat kan met wisselende beplanting. Wintergroene elementen geven de tuin in de winter duidelijke lijnen. Het voorjaar begint met bloembollen, gevolgd door verschillende voorjaarsbloeiende struiken. In de zomer zijn het naast de bloeiende struiken vooral de vaste planten die kleur en sfeer geven. In de herfst vallen de siergrassen, struiken en bomen met het verkleurende blad op.

Een eigen sfeer

Uw ideale tuin creëren we met beplanting en materialen die aansluiten bij de architectuur en stijl van uw woning of bedrijfspand. Uw persoonlijke tuin is een prettige buitenruimte om te relaxen of te tuinieren. Een ideale bedrijfstuin biedt uw medewerkers en gasten een fraaie, groene omgeving waar ze zich prettig en ontspannen voelen. Een goede inventarisatie van uw wensen, onze gesprekken, het doornemen van alle mogelijkheden en de keuzes die u maakt vormen de basis voor de tuin die past bij de sfeer van uw bedrijf of persoonlijke levenssfeer.